Industriële Automatisering

Het ontwerpen en engineeren van efficiënte en veilige besturingssystemen voor toepassingen in de industrie en machinebouw zijn onze kernactiviteiten. 

Met een team van engineers zijn we gespecialiseerd in Factory Automation, procesinformatisering en hebben ervaring in procesautomatisering.

Naast de hardware kunnen wij software programma's ontwikkelen en ondersteunig bij het installeren en in bedrijf nemen van al uw geautomatiseerde systemen. 

Flexibele aanpak

Hiervoor combineert Cebeo Solutions for Industry technische kennis met een flexibele aanpak.

Onze ingenieurs gaan op zoek naar de juiste producten en werken tot in het kleinste detail de beste oplossing op maat uit.

Ervaring in diverse sectoren

Sonepar Belgium Solutions & Services NV heeft door de jaren heen héél wat belangrijke ervaring opgebouwd in diverse sectoren. 

Siemens APP 'approved partner program'

Sinds enkele jaren zijn wij de automatiserings partner van Siemens en ondersteunen wij het Siemens portfolio en platform.

Simatic Step7 classic, Simatic TIA Portal, Simatic WinCC zijn de tools die onze software engineers gebruiken.

Contacteer ons en ontdek de mogelijkheden voor uw automatisatieproject.

Siemens Approved Partner: value added reseller

Schneider Electric IAD 
'industrial Automation Distributor'

Ook voor Schneider Electric zijn wij Value added reseller en ondersteunen de competentie naar machinebouwers en end users. De software van Ecostructure is het platform dat onze software engineers beheersen.

Schneider Electric IAD: industrial Automation Distributor