Machinebouw

Machinebouwers
De elektrische engineering vormt een onmisbare schakel in industriële automatisering en machinebouw. Zonder elektrische sturing functioneert niets.

Naast onze uitgebreide materialenkennis beschikken wij over een diepgaande en actuele kennis van alle recente normeringen en wetgeving, specifiek voor de verschillende bedrijfssectoren en landen. Vanuit onze passie voor techniek volgen wij de laatste technologische ontwikkelingen op de voet.

Zo bouwen wij onder meer machinesturingen en werken we aan een systeem dat een brug slaat tussen machinebouwer en ICT-wereld.

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis integreert ons team van elektro-engineers en software-engineers moeiteloos een brede waaier aan industriële elektrische technieken.

Hierbij kunnen onze engineers, dankzij hun know-how in machinebouw, eenvoudigweg de probleemstelling vanuit het oogpunt van de machinefabrikant bekijken.

Of u nu een bestaande installatie of nieuwe installatie hebt, we werken steeds met de focus op productiviteit en winstmaximalisatie van al onze klanten met een minimale impact op het milieu.

Bij het ontwikkelen van oplossingen voor uw machines, gebruiken we de allernieuwste technologieën en streven we naar standaardisatie en een minimale workflow. We staan onder meer in voor co-engineering van de stuurborden in uw productie-omgeving.